Ik wil graag met je kennismaken

Heb ik je interesse gewekt? Neem dan gerust contact met me op.

Welke vraag je ook hebt, voel je altijd welkom om met mij contact te zoeken! Ik heb geprobeerd op mijn website zo goed mogelijk te beschrijven wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen. Maar ik vind het natuurlijk veel belangrijker om te luisteren naar wie jij bent. En naar wat jouw vraag is. Omdat ieder mens uniek is, omdat ieder verhaal uniek is, verschilt ook iedere weg van rouw.

Wil je een keer verder praten over wat ik voor je kan betekenen? Zullen we elkaar maar eens persoonlijk ontmoeten? Stuur me een berichtje of bel me gewoon direct. Dan plannen we een kennismakingsgesprek. Helemaal vrijblijvend. Daarna is het aan ons samen of we met elkaar op weg gaan.

Of plan hier zelf je afspraak in mijn agenda.

Je bent van harte welkom!

Karin Kerkhof

Bel 06 24 86 53 54 

E-mail

KvK 76775844

Bezoeklocatie:

Ifftemalaan 17

9351NE Leek

Akkoord*

Bezoeklocatie

Ifftemalaan 17, 9351NE Leek

klik op de kaart voor een routebeschrijving

Verlies- en rouwpraktijk Weg van Rouw

Bezoekadres: Ifftemalaan 17, 9351 NE Leek