Kies de weg die bij je past

Kies de weg die bij je past

Hulp bij verlies en rouw

Ik bied je begeleiding rondom het thema verlies en de rouw die daarbij hoort. Er is op het gebied van professionele hulp veel te kiezen. Dat kan knap lastig zijn. In mijn vak kun je struikelen over moeilijke begrippen en methodes. Ik vertel je liever in ‘Gewone-Mensen-Taal’ wat ik je bied, zonder je te vervelen met vakjargon.

Voorbeelden

Ik geef je hieronder gewoon wat voorbeelden. Maar weet je, je hoeft zelf helemaal niet te kiezen voor voor welke vorm dan ook. Jij stelt gewoon je vraag. Er zijn meerdere wegen te bewandelen. Welke weg we ook kiezen, we komen vanzelf uit bij wat jou het beste past. Ben je geïnteresseerd?

Overzicht diensten Weg van Rouw

De kracht van de dialoog

Dit is een lichtvoetige, avontuurlijke en diepgaande manier van werken. Het is ideaal voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.

Hier lees je wanneer deze methode uitkomst biedt.

 

Steun bij verlies

Hoe ga je om met groot verdriet? Wanneer emoties je overspoelen is het soms moeilijk te blijven staan. Deze coaching helpt je aan nieuw evenwicht.

Hier lees je wanneer deze methode uitkomst biedt.

Familiedynamiek

Welke dynamiek speelt er in jouw familie? Krijg zicht op de kracht en kwetsbaarheid van familiebetrekkingen en de invloed van opeenvolgende generaties op jouw leven. 

Hier lees je wanneer deze methode uitkomst biedt.

Lezingen en workshops over omgaan met verlies en rouw

Voor verschillende doelgroepen geef ik lezingen over het omgaan met verlies en rouw. Ik bied maatwerk. Of het nu gaat om werk of privésituaties of op school.

Meer over lezing over omgaan met verlies en rouw.

Begeleiding rondom thema verlies en rouw in een rouwgroep

Het delen van ervaringen, gedachten en gevoelens kan helend werken.

Meer over deelnemen aan een rouwgroep.